Activiteiten Agenda

"Maak je geen zorgen voor de dag van morgen iedere dag heeft zijn eigen zorgen"

J. Christus

Activiteiten 2023

Onze Activiteiten deze week en komende maanden vind u hier beneden

Direct naar contact?

Activiteiten Uitgelicht

Samenkomsten

U bent iedere zondag van harte welkom (van 10 tot 12) in onze samenkomst.

De ochtend begint met inloop vanaf halftien met een kopje koffie of thee

eindigt na de preek met mogelijkheid tot ontmoeting van elkaar of gebed

plus daarna koffie of thee met een koekje indien voorradig om 13:30.

Wij willen graag dat u als er een gastspreker komt of als er een conferentie is

Dat u van te voren reserveert. Dat kan via de mail of via ons telefoon nummer: 06-12494722.

Te Voet?
Het Treinstation uitlopend gaat u rechts richting Centrum tot aan de stoplichten, Daar steekt u over en volgt het voetpad naast de apotheek op de hoek De Wijk in.

Dan neemt u de eerste weg links, Bijna direct vind u de ingang aan de rechterkant.

(Voor route gaat u naar de Contact pagina van ons daar vind u de google map.)

Terugkerende Activiteiten

U bent iedere zondag van harte welkom in onze samenkomst.

De inloop zondag begint om 9:30 De preek begint om 10 uur tot 12:00 Met daarna ruimte voor ontmoeting of gebed. Plus koffie of thee.

Bidende Moeders : Bij Ria Vossen Alkmaar

Biddende Moeders Bij Ria

Elke veertien dagen op de dinsdag Ochtend in Alkmaar voor Biddende Moeders. Wees welkom! Graag opgeven waarna contact word opgenomen. Omdat de onderwerpen vaak gevoelig liggen word er zorgvuldig omgegaan met de deelname  aan deze ochtenden.

Info en opgaven via email en telefoon nr. via de website 

2023

Bijbelstudie avond

Om de week komen we bij elkaar op de Woensdag avonden  om samen een bijbelstudie te hebben. Er worden diverse thema’s behandeld zoals de eindtijd. U bent altijd welkom en hoeft niet persé  lid te zijn van de Gemeente/Kerk.
Bel voor meer informatie het onderstaande telefoon nummer.

2023

Gebeds avond

Om de week komen we bij elkaar op de vrijdag avonden  om samen te bidden. Daar kunt u speciaal komen met uw noden om daar dan samen God voor te zoeken. We zingen dan samen en gebruiken dan ook met elkaar het Heilig Avondmaal. Wilt u meedoen 9 juni met nacht van Gebed?
Bel of e-mail  voor plaats en tijd!

Bijbelkring E.A. Activiteiten

*

.

Bijbel kring en andere activiteiten
in het gebouw of in de huiskring

Over de samenkomst als bijbelstudie groep volgt nog informatie. U bent in ieder geval hartelijk welkom om deel te nemen

  Reden voor Contact?
  Bijbel cursusPersoonlijk ContactBezoek thuisAnders

  Vermeld met behulp van kalender (klik in veld!) uw datum van uw e-mail alstublieft?

  ik ga akkoord met de voorwaarden!

  Leer ontvangen vanuit Gods Woord

  Zet een week apart voor God en ontvang wat je nodig hebt! De school voor genezing is een intensief 5-daags fulltime programma. Ma t/m Do 09:00-14:30 en 19:30-22:00. Vr 09:00-14:30 afsluiting.

  De school is volledig gebaseerd op het levengevende Woord van God: De Bijbel.

  Door je zelf volledig onder te dompelen in het Woord, gemengd met intense aanbidding, maak je je hart ontvankelijker voor al het goede dat Jezus met zijn kostbare bloed aan het kruis voor jou verworven heeft.

  Bovendien oefen je praktisch hoe te bidden voor manifestatie van genezing voor anderen. 

  Iedereen die wil! En die bereid is een intense tijd helemaal apart te zetten voor God. De school is interkerkelijk, gebaseerd op de Bijbel maar niet gebonden aan een bepaalde geloofsrichting. Zie het als een Vakantie aan de Costa Del Son. 

  De School wordt geleid door Jan en Ria Vossen uit Alkmaar (NL)  Voor meer achtergrond informatie mail naar info@schoolvoorgenezing.nl
  Of bel naar +31 0612269342

  De ‘school voor Genezing’ is een goede gelegenheid om op Bijbelse manier te leren Vasten. Vasten helpt de dominantie van je lichaam op je denken te doorbreken en is een hulpmiddel om meer op God gericht te zijn, Het vasten is niet verplicht en géén doel op zich en kan op verschillende manieren en niveaus worden ingevuld. Er zal voldoende te drinken zijn.

  De Adviesprijs is € 150.- per deelnemer. Maar laat het geld nooit een reden voor je zijn om niet mee te doen. In overleg is er altijd een oplossing te vinden. Veel mensen die juist deze school nodig hebben, hebben ook problemen in het “genezen” van hun financiën. God wil je helpen met wat jou belemmert om deel te nemen. Te overwinnen!  

  In het pand van de Bethel Pinksterkerk Groenelaantje 15 1815 VA Alkmaar. Er is geen gelegenheid tot overnachten. Dat dient u zelf te regelen. Er worden geen maaltijden verzorgd. (Vasten he!) Er zal wel voldoende drinken zijn. In de middagpauze is er tijd voor persoonlijke aandacht. rust en ontspanning. Ook in de lesruimte. U dient eventueel zelf voor ontbijt en lunch te zorgen. De keuken kan gebruikt worden om te koken en er zijn koelkasten voor wie daar gebruik van wil maken. 

  Mail naar: Info@schoolvoorgenezing.nl of bel +31 0612268342 Geef in ieder geval je naam en telefoonnummer en zo mogelijk je e-mail adres door ook kunt u zich aanmelden via het contact formulier op deze website voor deze gelegenheid.

  Gastsprekers bij ons Geweest!

  3 Juni 2021 hadden we Klaas van Denderen. Met een krachtig woord van hem en zijn vrouw. Was natuurlijk erg goed heeft ook belooft nog eens terug te komen.

  22 augustus Was een prachtige dienst met geweldige getuigenissen. Plus een actieve evangelisatie (ondersteund door Ferry van der Marel) door ongeveer 20 personen in het centrum van Alkmaar.

  Zondag 27 sept. Hadden wij een onverwachte gastspreker. Pastor Femi Adenuga uit Nigeria. Hij is opgegroeid onder de bediening van Pastor Chris. Het was een zeer fijne dienst. Een man van God met erg veel liefde voor Jezus. Dit bracht hij op een boeiende manier. We hadden er daarom ook geen moeite mee dat de dienst wat langer duurde.Allen werden gezegend door het goede onderwijs en mooie getuigenissen.

  Op zondag 21 november hadden we de krachtige spreekster Cindy Mezas. Met een bijzonder mooi woord. 

  Op 27 November hadden we de fijne spreker Pastor Femi Adenuga. Met opnieuw een krachtig woord . 

  Theunis Herder sprak 17-07-’22 bij ons en deelde o.a. een moeilijke geschiedenis van zijn familie, met name van zijn vrouw! Een waar gebed strijdster van God. Zeer bewonderends waardig hoe zij op is gestaan in waar geloof. Samen een onverbrekelijk team!  Hij geeft goed profetisch onderwijs met de nadruk op “zelf doen!” De gehele preek 17-07-2022 kunt u zelf bekijken via Beeldopnames of via ons kanaal op Youtube genade geloof gemeenschap Alkmaar

  profiel foto Pastor Femi gast spreker Genade geloof Alkmaar

  Pastor Femi Adenuga.

  cindy mezas

  Spreekster Cindy Mezas

  FerryvanderMarel

  Evangelist Ferry Van Der Marel

  Klaas van Denderen

  profiel foto van Peter oudhof.

  Peter oudhoff

  Gast spreker (man)op een zondag ochtend.in 2022.

  Theunis Herder

  Gast Spreekster Gloria

  Gloria

  ...........

  wijd mijn Lammeren

  Op 19-02-2023 waren Gloria en haar echtgenoot Winston bij ons in de dienst van Stichting wijd mijn lammeren. We mochten genieten van haar mooie zangstem en haar preek.

  Zelf moeder van drie kinderen en pleegmoeder van twee is zij erg betrokken bij het wel en wee van de kinderen en moeders in Suriname.

  Gast Spreekster Gloria

  Daar is haar stichting dan ook op gericht om het wat beter te maken voor de kinderen en de moeders in Suriname. Via de pagina Beeldopnames kunt u naar de youtube link voor de live opname van deze zondagochtend.

  Sprekers uit eigen gemeente

  Alex 1 van de oudste van Genade geloof gemeenschap Alkmaar. staat achter het preek gestoelte.

  Spreker Alex Ruig

  Anita 1 van onze eigen sprekers. verzorgt een zondagochtend.

  Spreekster Anita.S

  Joke een van onze eigen spreeksters op zondag morgen

  Spreekster Joke Ruig

  Bert Ket preekt

  Spreker Bert.K

  Marcel Predikt in genade geloof gemeente Alkmaar

  Spreker Marcel

  Anita een fijne spreker om naar te luisteren uit eigen gelederen.Kreeg van De Heer de opdracht om haar thema te herzien en voort te gaan waar Jan Vossen was gestopt. Dat deed ze en was een zegen voor ons allen.

  Prachtig gepreekt Over het Pesach feest, Hoge priester Nicodemus en de offering van HET Lam De timing van God! Duidelijk en krachtig!

  Heel boeiend de preek van deze spreker Bert Ket. Met verve sprak hij over dat God geneest. Toonde aan ons wie het grote voorbeeld was van Rembrandt en nog andere grote schilders die Schilderijen hebben gemaakt met Jezus kruisiging als inspiratie. Vreemd (vertelde hij) blijft het dat nooit werd afgebeeld op deze schilderijen dat Jezus is opgestaan.  

  Fijne prediker om naar te luisteren met alles onderbouwd vanuit de Bijbel.

  Genade Geloof.nl